Wilt u een

Overlijden melden

bel 24/7

Geheel volgens

uw wensen!

Geschiedenis

 

Bijna 25 jaar geleden, in oktober 1996, is Arie Wildeman gestart met het verzorgen van begrafenissen. In de begin jaren vooral gericht op Puttershoek en ’s-Gravendeel maar al snel ook een vertrouwde naam in Strijen en de rest van de Hoeksche Waard.

 

Arie kreeg het vertrouwen en hij begeleidde vele families bij het afscheid van hun dierbaren. Langzaam maar zeker raakte hij steeds meer verweven met de bevolking en groeide de onderneming. 

 

In 2003 rondde Marianne Groothand de opleiding tot overledenenverzorgster af en ging zij samenwerken met  Begrafenisverzorging Wildeman. Vanaf dat moment is zij de vaste overledenenverzorgster en assisteerde zij Arie bij begrafenissen. Zij is al vele jaren een vertrouwd gezicht!

Bij het groeien van de onderneming kwam er ook steeds meer kantoorwerk en vond Arie in zijn echtgenote Inie een goede secretaresse, zij regelde alles achter de schermen zodat Arie en Marianne met een gerust hart op pad konden gaan.

 

In 2016 ging Arie, vanwege zijn leeftijd, op zoek naar een opvolger, iemand die bij zijn onderneming paste. In 2019 vond hij deze opvolging in Hendrik Moree. Hij is nu het gezicht van Begrafenisverzorging Wildeman. Al jaren was er wederzijds vertrouwen en regelmatig deden zij een beroep op elkaar als dat nodig was. Hendrik heeft al 15 jaar ervaring als uitvaartbegeleider bij Uitvaartverzorging Moree en is daardoor bekend met de regio Hoeksche Waard en de (plaatselijke) gebruiken.

Met Hendrik, Marianne en Arie op de achtergrond vormen zij een goed team.

 

Na de overname van Begrafenisverzorging Wildeman door Hendrik Moree vormt Wildeman een aparte tak van Uitvaartverzorging Moree in Oud-Beijerland.

 

De naam en de identiteit van Wildeman zijn onveranderd gebleven.

 

 • Ondanks het grote verdriet voelden wij ons gesteund en gehoord.
  Er werd ruimschoots de tijd genomen om onze wensen en gedachten te bespreken.
  Wij kijken terug op een mooi afscheid waar al onze wensen in zijn meegenomen. Dank!!!

 • Wij zijn heel blij met jullie begeleiding na het overlijden van onze ouders.
  De contacten waren heel goed en fijn ook voor onze kinderen.
  Namens ons allen, heel hartelijk dank voor alles.

 • Wij hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren in een voor ons heftige periode.

Begrafenis Wildeman

Prins Hendrikstraat 22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (078) 673 6975

E-mail: info@begrafeniswildeman.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

 
Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl