Wilt u een

Overlijden melden

bel 24/7

Privacy Verklaring

 

Privacy Verklaring

Begrafenisverzorging Wildeman hecht grote waarde aan de privacy van haar klanten. Om die reden hanteert zij een strikt privacybeleid dat de veiligheid van uw persoonsgegevens waarborgt. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

 

Begrafenisverzorging Wildeman verwerkt uw persoonsgegevens en de persoonsgegevens van de overledene wanneer u gebruik maakt van onze diensten. U verstrekt deze gegevens zelf aan ons. Met de opdrachtgever van de begrafenis gaan wij een overeenkomst aan om de begrafenis uit te voeren. Om die overeenkomst te kunnen uitvoeren en te kunnen factureren worden de volgende gegevens verzameld:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Relatie tot de overledene
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummers (vast en/of mobiel)
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer (incidenteel)
  • Kopie ID (incidenteel)
  • Kopie Bankpas (incidenteel)

Daarnaast kunnen de volgende bijzondere gegevens verwerkt worden:

  • Burgerservicenummer (BSN, incidenteel)
  • Godsdienst of levensovertuiging (alleen indien functioneel)

Voor het uitvoeren van de begrafenis leggen wij een digitaal en deels schriftelijk dossier aan, waarin naast de persoonlijke gegevens ook overeenkomst, draaiboek, kostenbegroting, foto’s, rouwkaart, advertenties, opdrachtformulieren, registratieformulieren, e-mails en dergelijke kunnen worden opgeslagen.

 

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Begrafenisverzorging Wildeman of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Er zijn veel partijen bij de uitvoering van een begrafenis betrokken. De gegevens worden alleen waar nodig aan derden verstrekt om een opdracht te kunnen uitvoeren.

 

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Begrafenisverzorging Wildeman of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

 

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze Privacy Verklaring tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden

Begrafenisverzorging Wildeman verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Termijn van bewaren gegevens

Fiscale gegevens moeten volgens de wet 7 jaar bewaard worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld nota’s van leveranciers en families. De dossiers van uitvaarten bevatten waardevolle informatie voor Begrafenisverzorging Wildeman over het verloop van de begrafenis. Van iedere begrafenis bewaren wij het dossier op papier en digitaal voor latere referentie. Kopieën van ID’s en bankpassen worden direct verwijderd wanneer het doel waarvoor ze zijn gebruikt is bereikt (bijvoorbeeld de uitkering van een uitvaartverzekering) Beeld- en geluidsopnames worden, nadat ze zijn overhandigd aan de opdrachtgever, door Begrafenisverzorging Wildeman uit het dossier verwijderd.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

De verzameling van persoonsgegevens vloeit voort uit de overeenkomst die wij samen zijn aangegaan. Zonder deze gegevens kunnen wij onze diensten niet verrichten. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Neem daarvoor contact op via tel: 078-6736975 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Begrafenisverzorging Wildeman zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

 

Klacht over gegevensverwerking

Niet tevreden met de afwikkeling? U heeft het recht een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Website en het gebruik van cookies

Begrafenisverzorging Wildeman gebruikt analytics-cookies. Via Google Analytics worden (geanonimiseerd) gegevens over surfgedrag verzameld. Zo kunnen we zien hoe bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren. Begrafenisverzorging Wildeman gebruikt geen marketing-cookies.

 

Veranderingen

Eventuele aanpassingen en/of veranderingen in ons beleid kunnen wijzigingen in deze privacyverklaring met zich meebrengen. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze Privacy Verklaring te raadplegen.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan deze Privacy Verklaring voldoen. Als u vragen heeft over deze Privacy Verklaring kunt u contact met ons opnemen:

Tel: 078-6736975

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Begrafenis Wildeman

Prins Hendrikstraat 22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (078) 673 6975

E-mail: info@begrafeniswildeman.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

 
Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl